Home

DE jeugd van het Samenspel Maaskant

Jeugd van Samenspel Maaskant goed vertegenwoordigt op Jeugd dag afdeling Limburg !!

 Zondag 26 Januari was het dan zover, de jeugd en beginnerszaken van afdeling limburg organiseerden hun kampioenen en jeugddag! In Heythuizen vond dit spektakel plaats en wat is er nu mooier te zien dat ons Samenspel Maaskant met maar liefst 5 potentiële duivenmelkertjes vertegenwoordigt is. Carmela Meijers welke onder haar eigen naam speelt in Geleen, de zusjes Loïs en Nieve Van Es, welke onder de naam van Nieve Van Es spelen in Elsloo en de broertjes Dilan en Emilian Smeets welke onder de naam van Dilan Smeets spelen in Stein. Uiteraard allemaal goed begeleid door hun vaders Johnny vd Wal, Ben Van Es en Robin Smeets.

Een prachtige dag werd het met als start een goed opgezette speurtocht, vervolgens werd er een stukje historisch besef gekweekt door een duivenklokkenverzamelaar welke de historie van het duivenspel en de daarbij behorende klokken ten gehore bracht. ALLE kinderen luisterden aandachtig!

Na deze toplezing was het tijd voor de innerlijke mens met een frietwagen werd hier voor gezorgd!

Toen de magen goed gevuld waren was het tijd voor de duivenquiz, ook hier werden prijzen uitgereikt aan alle kinderen!

Als hoogtepunt van de dag was dan toch wel het uitreiken van de bekers waar de kinderen HEEL erg trots op zijn!!

Na afloop hoorden we het al, “papa we gaan heel hard meehelpen poetsen zodat we volgend jaar weer een beker mogen halen”

Het was TOP geregeld door bestuur jeugd en beginnerszaken!! Bedankt!!

 

Iedereen is gewaarschuwd!!

De jeugd komt eraan!!

De jeugd heeft de toekomst!!

 

 

Copyright © 2013. All Rights Reserved.